Otroške in mladinske sobe

Še predno so otroci zmožni odločanja kaj jim je všeč in kaj ni, te odločitve namesto njih sprejmemo mi. V najboljši veri in upanju se odpravimo po ogledih že vnaprej izdelanih elementov za otroške sobe in jih v mislih postavljamo, kombiniramo oz. iščemo hitre rešitve. Velikokrat se zgodi, da nekaterih elementov od kompleta ne potrebujemo ali jih ne moremo postaviti v sobo in jih nato poskušamo postaviti ali celo stlačiti nekam kamor vizualno ne sodijo.


Z iskanjem idealne sobe se izgublja dragoceni čas, ki naj bi ga kvalitetno preživeli z družino in prav tako nastanejo nepotrebni stroški na katere sploh nismo pozorni.

Ne samo, da vam prihranimo čas in nepotrebne stroške, temveč vam na podlagi dosedanjih pridobljenih izkušenj svetujemo najbolj optimalno rešitev, ki bo dolgoročno funkcionalna in prav tako cenovno dostopna, vi pa boste svoj dragoceni čas preživljali skupaj ter se veselili prihoda naših spretnih monterjev.


Otroška soba ni samo kotiček za igranje, spanje, zabavo, druženje s prijatelji, učenje, razmetavanje ipd. To je tudi njegov svet, njegova intima, prostor v katerem se bo vaš otrok počutil varno in prijetno kadar se bo želel umakniti, biti sam s seboj in to pri nas spoštujemo na prvem mestu – pravico do zasebnosti.


Naš trud in znanje vključujemo tudi pri opremljanju prostorov za gibalno omejene otroke z različnimi hendikepi ter na ta način pripomoremo k skoraj kompletni neodvisnosti od drugih kolikor se le da.


Fotogalerija končnih izdelkov

Vprašajte nas

MIZARSTVO BARLES
Aleš Brulc s.p.
Ždinja vas 11b
8000 Novo mesto
Slovenija

Gsm: +386 41 760 192
Email: mizarstvo.barles@gmail.com

Ponedeljek-petek: 7:00 - 15:00
Sobota, nedelja in prazniki zaprto

123movies