Izdelava kuhinj in jedilnic

Sodobno kuhinjo vam približamo z minimalizmom, popolno funkcionalnostjo in preglednostjo nad vsem elementi hkrati. Upoprabnost kuhinje približamo vsem, ki se že spretno sučejo v njej in vsem, ki se še ne, pa zagotovo vzpodbudimo željo po tem, da bi se.

Na podlagi dosedanjih izkušenj ter komunikacij z gospodinjami in vrlimi gospodinjci, vam iskreno zaupamo iz prve roke, da si vsi želijo umirjeno in profesionalno okolje v katerem se bodo počutili sproščeno. Nihče si ne želi monotonosti po letu ali dveh. Zato iz dneva v dan vse vaše želje in mnenja sproti vključujemo v neverjetne rešitve kuhinjskih oblik, jedilnic, barvnih odtenkov ter raznolikost postavitev, ki bodo vzbujale vašo domišljijo, kreativnost in željo po pri pripravi novih jedi.

 

Pestra izbira neštetih elementov, materialov in barv, z možnostjo kombiniranja po lastni želji, zadovolji še tako zahtevnega kupca. Zelo radi se priporočamo, da vam dobavimo barvo, ki bo na podlagi našega strokovnega ogleda in ocene sovpadala z vašim prostorom. Dovolite si in povdarite svojo kreativnost pred zadovoljnimi obiski.

V jedilnici preživimo velik del dneva. Ravno iz tega razloga jedilnico na podlagi vaših želja in našega znanja opremimo in prilagodimo za vse družinske člane kot tudi za obiske, ki bodo ob vsakem srečanju ponovno povdarjali neverjetno funkcionalnost, estetiko ter komfort. Že obstoječa pestra izbira jedilnic, kuhinjskih miz, kuhinskih stolov, pultov itn., vas ne bo pustila na cedilu pri odločanju za najboljšo rešitev.

Za vas proizvajamo samo najboljše in najkvalitetnejše jedilniško pohištvo.

 

Fotogalerija končnih izdelkov

Vprašajte nas

MIZARSTVO BARLES
Aleš Brulc s.p.
Ždinja vas 11b
8000 Novo mesto
Slovenija

Gsm: +386 41 760 192
Email: mizarstvo.barles@gmail.com

Ponedeljek-petek: 7:00 - 15:00
Sobota, nedelja in prazniki zaprto

123movies